Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/0/udviklingassens.dk/httpd.www/administrator/components/com_icagenda/utilities/registration/registration.php on line 665

Arbejdsglæde og det gode liv

Kategori
Udvikling Assens
Dato
10 april 2019 16:00 - 18:00
Sted
Ikke fastlagt endnu - 5610 Assens

Arbejdsglæde og det gode liv - social ansvarlighed er vejen frem

NB: Lukket for tilmeldinger

Foredrag med Peter Mygind:

Det er ikke altid let, men det er vigtigt at få sit arbejdsliv til at hænge sammen med det gode liv – og omvendt. At gå glad på arbejde næsten hver eneste dag er muligt. Det kræver bare en lille indsat at blive et gladere og tryggere menneske. Vi har selv ansvar for vores liv… Der er ingen der ændrer det for os.

Det handler bl.a. om vores tilgang til livet / arbejdslivet. Om hvordan vi kommunikerer med hinanden, og hvordan vi styrker vores sociale evner.
Foredraget handler også om frihed til forskellighed og rummelighed – og at vi skal blive bedre til at inkludere alle mennesker i samfundet.

Arrangementet er kun for til ejere, ledere og medarbejdere i de 36 medlemsvirksomheder, der fik Udvikling Assens’ Social Ansvarlig-mærke for 2019. Hver virksomhed kan tilmelde op til 5 deltagere til arrangementet.

Læs mere om vores Social Ansvarlig-mærke her

Læs indbydelsen her (download)

 

 
 

Oprettet af iCagenda

Månedens virksomhed

Nyhedsbrev