Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/0/udviklingassens.dk/httpd.www/administrator/components/com_icagenda/utilities/registration/registration.php on line 665

Mentorkursus

Kategori
Udvikling Assens
Dato
03 september 2019 08:30 - 15:30
Sted
Kompas'et - Niels Kjærbyes Vej 9, 5610 Assens

Gratis kursustilbud til ejere, ledere og medarbejdere i de medlemsvirksomheder, der fik Udvikling Assens’ Social Ansvarlig-mærke for 2019.

Mange virksomheder har eller vil få medarbejdere, der har behov for særlig faglig og personlig støtte. Det kan være nydanskere, flygtninge, langtidssyge, utilpassede unge eller andre sårbare grupper.

Ofte er der en ansat i virksomheden, der formelt eller uformelt fungerer som støtteperson – en slags mentor – for disse ansatte. Men vedkommende har måske ikke umiddelbart forudsætningerne for at kunne varetage denne opgave.

På dette kursus kan en eller flere af jeres medarbejdere blive uddannet og certificeret som mentor. Kurset er betalt af Assens Kommune og holdes af Tom Thinggaard Pedersen, som er en af landets mest erfarne eksperter i mentoring af socialt udsatte.

Deltagerne får en afklaring af en mentors rolle og opgaver, og de får en fyldt værktøjskasse med hjem med redskaber til at hjælpe kolleger/medarbejdere videre frem – til gavn for dem og for din virksomhed.

Læs indbydelsen her (download)

 
 

Oprettet af iCagenda

Månedens virksomhed

Nyhedsbrev