Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/0/udviklingassens.dk/httpd.www/administrator/components/com_icagenda/utilities/registration/registration.php on line 665

TURISME: Inspiration til værtskabet i oplevelsen

 Registrering lukket
 
0
Kategori
Udvikling Assens
Dato
26 marts 2020 16:30 - 20:30
Sted
Hotel Aarup Kro - Bredgade 10, 5560 Aarup

Arrangementet er udskudt indtil videre i forsøget på at hindre spredningen af corona-virus.

Vi vender tilbage med en ny dato på et senere tidspunkt.


Charlotte

Kom godt i gang med næste års sæson, og byd jeres gæster velkommen med et smil og masser af energi.

Med vores workshop får du tips, værktøj og cases, krydret med vores mange års erfaringer med at fremme det personlige værtskab, der afspejles i mindeværdige oplevelser.

Workshoppen tager udgangspunkt de to værktøjer Værtskabskompasset og Oplevelseskompasset, som du kan finde i vores bog Man synger da ikke på et universitet. Vi kommer bl.a. til at se nærmere på jeres rolle som vært, tips til afdækning af gæsterne behov og forventninger, hvordan I kan blive super skarpe på hensigten bag jeres virksomhed/oplevelse, og ikke mindst hvordan fortællingerne om jer og jeres virksomhed kan bidrage til et styrket sammenhold blandt jeres medarbejdere og til et større engagement fra jeres gæster.

Gæsterne kan altid mærke, når man har passion og glæde for sit arbejde. Vi lærer også selv bedre, når vi har et smil på læberne. Vi lover dig derfor, at workshoppen ikke kun bliver lærerig men også underholdende!

Læs indbydelsen her (download)

Oplægsholderne:

Charlotte er indehaver af egen virksomhed, Emmery Company, som tilbyder guidede ture, kurser og underholdning – ikke mindst som syngepige. Dertil underviser hun i kommunikation og fængende formidling på Turistføreruddannelsen på Roskilde Universitet samt Natur- og Kulturformidlingsuddannelsen på Skoveskolen, Københavns Universitet.

Nanna er iværksætter og turismeudvikler med egen virksomhed, NB Tourism, hvor fokus er natur, friluftsliv og bæredygtig udvikling. Hun har i flere år ledet et netværk for udbydere af aktive oplevelser i København og er medstifter af og hotelchef for Løvtag, Danmarks første trætop hotel.

 
 

Oprettet af iCagenda

Månedens virksomhed

Nyhedsbrev