Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/0/udviklingassens.dk/httpd.www/administrator/components/com_icagenda/utilities/registration/registration.php on line 665

Generalforsamling

Kategori
Udvikling Assens
Dato
21 april 2020 17:00 - 20:00
Sted
GlamsBjergHus - Søndergade 3, 5620 Glamsbjerg

Generalforsamlingen er udskudt i forsøget på at hindre spredningen af corona-virus. Vi vender tilbage med en ny dato snarest muligt.


Generalforsamling

Der afholdes ordinær generalforsamling i Udvikling Assens tirsdag den 21. april 2019 kl. 17.00 til ca. 20.00 på GlamsBjergHus, Søndergade 3, 5620 Glamsbjerg.

Dagsorden og bilag er udsendt til medlemmerne.

Vi supplerer den formelle del af programmet med en bid mad og et indlæg af lektor Mette Søgaard Nielsen fra Syddansk Universitet, der forsker i netværk.

Hvorfor er netværk vigtigt for virksomheder? Hvad giver det af fordele (og ulemper)? Hvordan har vi som mennesker forskellige tilgange til at netværke? Og hvordan griber man det an konkret?

Mette Søgaard Nielsen blev kåret som Årets Underviser på Syddansk Universitet i 2019, så vi er i både kompetente og inspirerende hænder.

Tilmelding til generalforsamlingen er senest onsdag den 8. april, som også er fristen for at indsende forslag fra medlemmerne til behandling på generalforsamlingens punkt 9.

Venlig hilsen
på bestyrelsens vegne
Kristine Lawaetz Lyngbo

 

 

 

 

 
 

Oprettet af iCagenda

Månedens virksomhed

Nyhedsbrev