Bæredygtighed

Månedens bære­dygtige virksomhed

Hver måned præsenterer vi Månedens bæredygtige virksomhed, hvor vi sætter spot på en af vores mange spændende medlemsvirksomheder, som gør en særlig indsats for bæredygtighed.

Der er ikke specielle rammer eller krav, men hvis du eller en kollegavirksomhed har en særlig indsats, et nyt produkt, et bæredygtigt arrangement eller noget helt fjerde, vil vi meget gerne fortælle om det.

Vi ved meget men ikke alt – så giv Kristine et ring på telefon 2490 8720 eller send en mail på kly@udviklingassens.dk, hvis du gerne vil indstille en virksomhed, eller hvis vi skal rette blikket mod din virksomhed.

Bæredygtighed i Assens Kommune

Månedens Bæredygtige Virksomhed september 2023

ROEQ A/S

Som anerkendelse af et godt initiativ kårer vi ROEQ A/S til Månedens bæredygtige virksomhed i september 2023.
Månedens Bæredygtige Virksomhed maj 2023

Østerhaabs Auto og FYNS CNC-Drejning

Vi udnævner Østerhaabs Auto i Assens og FYNS CNC-Drejning i Barløse til Månedens bæredygtige virksomheder i maj 2023.
Månedens Bæredygtige Virksomhed marts 2023

Lægdsgaard ApS

Hos vores medlemsvirksomhed Lægdsgaard, som arbejder med miljøsanering og nedbrydning, har de i en periode blandt andet haft særlig fokus på kemi.
Månedens Bæredygtige Virksomhed januar 2023

Haarby Turist

Hos Haarby Turist har direktør og ejer Kurt Jensen fået en god idé til, hvordan de passer på klimaet, selvom virksomhedens busser kører flere hundrede tusinde kilometer om året på vejene.
Oktober 2022

Campus Glamsbjerg

Majbrit og hendes ansatte arbejder aktivt med at undgå madspild. De er meget bevidste om at udnytte varerne bedst muligt, og det er minimalt, hvad de smider ud.
September 2022

Fyrtårn Tommerup

De høje elpriser er en STOR udfordring for langt de fleste virksomheder, som må tænke ud af boksen og i helt nye baner, for at spare.
August 2022

Tommerup Elektronik A/S

Der er forskel på, hvor langt I er i processen – nogle af jer har fuld fart på ud over stepperne med CO2-regnskaber, miljøcertificering og FNs 17 verdensmål, mens andre stadig står på startrampen.Indimellem møder vi en virksomhed, der i helt særlig grad med åbent sind og positiv indstilling tager imod vores input om mulige indsatser i forhold til den grønne dagsorden.
Marts 2022

Assens Marina

Mange af vores medlemsvirksomheder er i fuld gang med den grønne omstilling. Men mange af jer er ikke så gode til at fortælle om jeres indsats på det område, og det skal I huske, for det betyder i stigende grad noget for jeres kunder, leverandører og nuværende og kommende medarbejdere.
Februar 2022

Montana

Månedens Bæredygtige Virksomhed i februar 2022 viser med al mulig tydelighed, at bæredygtighed og fokus på genbrugsmaterialer ikke behøver at være hverken grimt eller kedeligt.
Januar 2022

Assens Skibsværft

”Kæmpe ordre på flydende bus er i hus: Assens Skibsværft skal bygge hybridfærge til Grønland”… Det var en af de rigtigt gode nyhedsoverskrifter lige inden nytår.
December 2021

Kammas Kantine, Helnæs Mølle - Outdoor Life & Feriehuse, Ampera og Terrariet i Vissenbjerg

Tillykke til Kammas Kantine, Helnæs Mølle - Outdoor Life & Feriehuse, Ampera og Terrariet i Vissenbjerg, som er Månedens bæredygtige virksomheder i Udvikling Assens.
November 2021

Vestfyns Tømrerforretning, Assens Murer- og Entreprenørforretning og Myllerup Entreprenør

Der er gang i byggeriet – i den grad. Vores medlemsvirksomheder i byggebranchen har mere end almindeligt travlt, og i den situation kan det være svært at se ud over driften i dagligdagen. Men stigende krav til bæredygtighed i byggeprojekter og efterspørgsel på grønne løsninger kræver ny viden, og tre af vores lokale virksomheder har valgt at fokusere og prioritere og sætte tid og ressourcer af til kompetenceudvikling.
September 2021

Erhvervspark Assens

”Vi tænker på miljøet”, skriver Erhvervspark Assens på deres hjemmeside. De har fået hjælp af en energirådgiver og har omlagt 100% af deres el-indkøb til vedvarende og CO2-neutral energi fra danske vindmøller. Energiforbruget er et godt og konkret sted at tage fat, og vi udnævner derfor Erhvervspark Assens til Månedens bæredygtige virksomhed i september 2021.
Maj 2021

Metalpres Haarby A/S og Fipros A/S

Bæredygtighed handler om meget andet end CO2-besparelser. Både social og økonomisk bæredygtighed er en del af FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, som frem til 2030 sætter kurs mod en mere bæredygtig udvikling.
April 2021

Montana

Man kan starte i det små og se på mulighederne for bedre affaldssortering og genanvendelse af papir og pap – det har vi gjort i Udvikling Assens' sekretariat.Man kan også gå all in på at nedbringe energiforbrug og den negative miljøpåvirkning i produktionen – og det har Montana i Haarby gjort
Marts 2021

Assens Fjernvarme A.m.b.a.

Vi spidser pennen og retter kikkerten mod de virksomheder, der gør noget særligt for miljø og klima. Fra nu af kårer vi ikke længere Månedens virksomhed – nu kårer vi Månedens bæredygtige virksomhed.Vi tyvstartede allerede i sidste måned, og vi fortsætter med en virksomhed, som mange er i kontakt med dagligt.Assens Fjernvarme har siden 1988 udelukkende baseret sin produktion af strøm og varme til Assens og opland på grønne, miljøvenlige, vedvarende energikilder.
Februar 2021

PREGO

Vi ved det godt alle sammen. Vi skal have fokus på klima og bæredygtighed – både for miljøets skyld, og fordi vores kunder, medarbejdere og andre samarbejdspartnere i stadig højere grad forventer og forlanger det. Men det kan virke ret uoverskueligt, og hvordan kommer man lige i gang…?

Nysgerrig?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bæredygtighed

Kristine Lawaetz Lyngbo

Direktør
Kristine Lawaetz Lyngbo

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.