csr banner

SAMMEN OM VÆKST OG UDVIKLING

Hos Udvikling Assens varetager vi dine interesser. Og vi tror på, at vidensdeling og erfaringsudveksling gør os bedre. Hvorfor sidde med tvivl og udfordringer selv, når man kan række ud til andre?

Vores styrke er vores stærke lokalkendskab. Vi sætter en stor ære i at lære vores medlemmer godt at kende, og vi sørger for at have kontakt med alle virksomheder mindst en gang om året.

Det skaber nære relationer og fortrolighed, og på den måde kan vi etablere netværk og formidle viden på tværs til gavn for alle.

Vi ved hvad der rør sig

I en travl hverdag kan det være svært at orientere sig om muligheder for viden og vækst. Men Udvikling Assens er dine øjne og ører. Hver dag, året rundt holder vi øje med, hvad der sker i forhold til love, regler og støttemuligheder. Og når der dukker noget relevant op, tager vi fat i dig.

Når du har spørgsmål eller har brug for rådgivning, kan vi hurtigt hjælpe dig videre. Vi har et godt samarbejde med Erhvervshus Fyn og de andre dele af erhvervsfremmesystemet, og vi ved, hvilke myndigheder du skal kontakte.

Sammen gør vi Assens Kommune til et godt sted at drive virksomhed, og her på siden kan du læse eksempler på vores arbejde. Du kan også download alle eksempler som en samlet brochure herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

kly sig

Se vores brochure om Udvikling Assens her (download)

 

Hvad er
Udvikling Assens?

  • Vi arbejder for vækst og udvikling af erhvervslivet i Assens Kommune.
  • Vi rådgiver alle typer virksomheder – fra den store eksportvirksomhed til den lille iværksætter.
  • Vi har ca. 375 medlemmer inden for alle brancher: Produktion, håndværk, service og turisme.
  • Vi er en privat, medlemsdrevet erhvervsforening. Vores midler kommer både fra kontingenter, fra projekter og fra Assens Kommune.
  • Åbenhed, ærlighed og fortrolighed er vores kerneværdier, og vi handler hurtig og professionelt.

 

Læs om medlemskab