csr banner

Hvad laver vi egentlig i Udvikling Assens?

 

Vores over 400 medlemsvirksomheder gør brug af deres medlemskab på mange forskellige måder. Nogle virksomheder bruger os mest til 1:1 sparring om strategi, markedsføring, nye forretningsmuligheder eller noget helt fjerde, og andre ser vi i vores netværk eller til vores forskellige arrangementer.

Vores opgave er at varetage vores medlemsvirksomheders interesser. Vi støtter og rådgiver, så de kan udnytte deres styrker og spidskompetencer. Men hvad betyder det helt konkret? Hvad er det egentlig, vi gør for virksomhederne? Hvordan støtter og hjælper vi – og med hvad?

Det er faktisk ikke så nemt lige at forklare, og derfor har vi samlet 11 eksempler på vores arbejde. De dækker selvfølgelig ikke hele paletten, men vi synes, det giver et godt billede af vores arbejde og af Udvikling Assens.

 

Se vores folder om Udvikling Assens her (Eller download som PDF)

 

Ebberup Vognmandsforretning er vist som mindre virksomheder er flest. For det meste er arbejdsklimaet godt, men indimellem går der lidt vanebrok i den, og det går ud over den daglige tone og stemningen på arbejdspladsen. Laila på kontoret og kørselsleder Tim greb fat om nældens rod og ringede til Udvikling Assens. Om vi ikke lige kunne komme ud og holde et oplæg og sætte gang i en debat.

Læs mere: Damen med franskbrødet

Bakies

Bakies ligger i Tommerup, og de to ejere, Chastine Solmer og Anitta Borne, er på vej ud på det store marked med deres virksomhed.

Læs mere: Bakies

Terrariet - Reptile Zoo

Ordene flyver over bordet, når vores netværk mødes, for videndeling er i højsædet. Som f.eks. den 14. november, hvor de 11 medlemmer af vores regnskabsnetværk mødtes hos Scankab i Aarup. Dagens emne var den nye ferielov, men vi nåede rundt om både kryptering af e-mails og SKATs regler for julegaver.

Læs mere: Pludselig har jeg 10 kolleger

Terrariet - Reptile Zoo

LærlingVestfyn er vores netværk for alle lærlinge i byggevirksomhederne i Assens Kommune. Vi har startet netværket sammen med en kreds af ”vores” håndværksvirksomheder. Lærlingene mødes et par gange om året på tværs af virksomheder og fag.

Læs mere: LærlingVestfyn

Gourmet olie

Peter Lerche-Simonsen er 4. generation på gården Eskelund ved Gelsted. Han udvikler og producerer en unik kvalitetsolie af raps fra egne marker. Og nu skal der gang i salget for alvor… 

Læs mere: Gourmet olie

Vores værdier

  • Vores medlemsvirksomheder er i centrum.
  • Vores arbejde skal altid skabe værdi.
  • Vi tager udgangspunkt i samarbejde, netværk og udvikling.
  • Vi prioriterer åbenhed, ærlighed og fortrolighed.
  • Vi løser vores opgaver hurtigt og professionelt.
  • Vi er engagerede og kommunikerer aktivt og i øjenhøjde.

Læs om medlemskab