csr banner

Bakies ligger i Tommerup, og de to ejere, Chastine Solmer og Anitta Borne, er på vej ud på det store marked med deres virksomhed.

Chastine og Anitta havde gennem længere tid kredset om ideen om at udvikle og producere cheesecakes i små tapas-anretninger, og vi havde haft flere møder med dem i processen. For at skubbe yderligere på udviklingen af deres koncept og generelle set-up kontaktede vi Food Fyn, som er det fynske fødevarenetværk under Udvikling Fyn.

Food Fyn driver den såkaldte Food Startup Hub, som er et skræddersyet acceleratorforløb for fødevareiværksættere med en innovativ produktidé. Målet er at styrke udviklingen af virksomhederne gennem målrettede forløb med sparring på alt lige fra innovation og produktudvikling til testproduktion og markedsanalyse.

De har erfaring og en masse kontakter, så vi kan komme i mål

Bakies kom på flotteste vis gennem nåleøjet med en rigtig god ansøgning og et lige så godt pitch, og de er nu en del af programmet. ”Vi er glade for, at Udvikling Assens præsenterede os for denne mulighed. De folk, vi samarbejder med dér, har netop nogle af de kompetencer, som vi mangler eller behøver hjælp til. De har erfaring og en masse kontakter, så vi kan komme i mål med det sidste i udviklingsfasen og ud på markedet.”

Læs om medlemskab her

Fakta om Udvikling Assens

 

Vi har i gennemsnit 32 nye iværksættere i kommunen om måneden. Mange af disse er fritids- eller deltidsvirksomheder.

Omkring 70 % af virksomhederne starter som enkeltmands-, personligt ejede virksomheder eller som et iværksætterselskab. Ca. 2 % starter som A/S og 20 % som ApS.

Vi har holdt 107 vejledningsmøder med nye iværksættere i 2018.