csr banner

Ebberup Vognmandsforretning er vist som mindre virksomheder er flest. For det meste er arbejdsklimaet godt, men indimellem går der lidt vanebrok i den, og det går ud over den daglige tone og stemningen på arbejdspladsen. Laila på kontoret og kørselsleder Tim greb fat om nældens rod og ringede til Udvikling Assens. Om vi ikke lige kunne komme ud og holde et oplæg og sætte gang i en debat.

Foredrag om arbejdsglæde er ikke det, vi gør mest i, og vi var da også lidt udfordret ved tanken. Og så en fredag sidst på eftermiddagen med 12 medarbejdere på meget få m2 i virksomhedens køkken – og uden nogle former for digitale hjælpemidler. Ville vi virkelig kunne gøre en forskel dér?

Kristine gjorde det helt rigtige. Hun var lige i øjenhøjde med vores medarbejdere

”Kristine gjorde det helt rigtige. Hun var lige i øjenhøjde med vores medarbejdere, talte deres sprog og kom med eksempler fra vores hverdag. Og så bragte det grin og genkendelse, at hun havde medbragt en hel pose effekter til at understrege pointerne. Spis brød til kom sammen med et friskt franskbrød fra den lokale bager.

Tag det med et smil blev illustreret med en læbestift. Og så havde hun et spejl med, så de kunne se, hvem der har ansvaret for arbejdsmiljøet. Det gav virkeligt vores folk noget at tænke over og snakke om både undervejs og her bagefter. Hvad skal man med dyre konsulenter udefra, når den lokale erhvervsforening også kan sådan noget.”

 

Læs om medlemskab af Udvikling Assens her

 

Image

I efteråret 2018 fik vi lavet en undersøgelse af vores medlemmers tilfredshed. Generelt er vores medlemmer ”meget tilfredse” eller ”tilfredse” med vores service og ydelser.

93% af respondenterne mener, at Udvikling Assens har et godt image.