charlotte banner2

I Charlotte Kjærs virksomhed får mennesker med færre ressourcer en mulighed for at blive bygget stille og roligt op. Derfor har hun fået Social Ansvarlig-mærket.

- Det koster planlægning, fleksibilitet og tid, men vi nyder gavn af fleksjobbere, fordi vi får gode og dygtige kolleger. Det er guld værd, fortæller Charlotte Kjær, der har otte ansatte i sin regnskabsvirksomhed, heraf to på fleksvilkår.

Charlotte Kjær har siddet 16 år i byrådet, og gennem årene har hun talt med mange borgere og ved, at det betyder meget for det enkelte menneske at få en ekstra chance. Derfor ligger ansættelse af fleksjobbere hende meget nært.

- Jeg synes, det er vigtigt, at vi alle sammen løfter opgaven og skaber ro for vores medborgere. De skal have mulighed for at blive bygget roligt op, forklarer hun.

Social Ansvarlig-mærket fra Udvikling Assens bruger Charlotte Kjær på sin hjemmeside og i medarbejdernes mailsignatur. Selvfølgelig for at sende et signal, men også fordi mærket fortæller noget om hendes måde at drive forretning på.

- Både vi og det menneske, vi inviterer indenfor, skal have tålmodighed og vilje. Det kræver gensidig stædighed. Og selvom det ikke altid ender med en fastansættelse, så betyder det ikke, at det ikke var en succes. Selve afklaringen er en succes, slutter Charlotte Kjær.

 

Læs om medlemskab af Udvikling Assens her

 

”Sammen skal vi løfte opgaven og skabe ro for vores medborgere.”

hjertehaand