csr banner

ROEQ er udsprunget af den danske konsulentvirksomhed Produkt Innovation, som blev grundlagt i 2002 med kunder som Novo Nordisk og Leica Geosystems. I sommeren 2016 besluttede virksomheden sig for at fokusere på det lokale robotmiljø, og i den forbindelse skabtes ideen om at udvikle de produkter, der sælges i ROEQ i dag. 

I foråret 2017 udviklede og testede tre medarbejdere applikationerne, og det første salg af ROEQ-udstyr til MiR-robotten kom ca. et år senere. I efteråret 2018 har ROEQ 7 ansatte på adressen i Vissenbjerg.

I Udvikling Assens har vi fulgt ROEQ på nærmeste hold med løbende rådgivningsmøder siden starten. Og i november 2017 hjalp vi virksomheden med at danne et advisory board med to erfarne vestfynske virksomhedsledere. Her mødes vi ca. hver tredje måned over et stykke smørrebrød og udfordrer ledelsen i forhold til den strategiske udvikling.

For det går stærkt i robotbranchen, og udfordringen er at holde fokus også på den lange bane, når virksomheden buldrer derudaf i højeste gear, og dagligdagen går med tekniske løsninger og produktion.

Vi er meget taknemlige for det fantastiske advisory board

Partner og R&D Manager i ROEQ Benni S. Lund er begejstret for det lokale netværk i Udvikling Assens. ”Vi er meget taknemlige for det fantastiske advisory board. Altid konstruktive input, som vi enten kan bruge direkte, eller som sætter gang i en dialog, vi ellers ikke ville have haft.

Det er faktisk her i vores lokalområde, vi for alvor fik skubbet til at sætte gang i udviklingen. En stor del af vores netværk er kommet gennem Udvikling Assens, der hjalp os med at skabe de kontakter, der nu betyder så meget for firmaet.”

 

Læs om medlemskab af Udvikling Assens her

 

Kommunikation

I efteråret 2018 fik vi lavet en undersøgelse af vores medlemmers tilfredshed. Generelt er vores medlemmer ”meget tilfredse” eller ”tilfredse” med vores service og ydelser.

94% af respondenterne er tilfredse med kommunikationen fra Udvikling Assens.