csr banner

Anne Søndergård har i mange år trænet og solgt heste på Sjælland. Og da hun for et par år siden flyttede til smukke naturomgivelser på Vestfyn, spirede tanken om at etablere sine egne faciliteter. Og nu er tanken blevet til virkelighed. 

For hendes idé om at kombinere hestetræning med turisme var så god, at vi troede på hendes forretningsplan. Og nu har hun oven i købet fået penge til at realisere den.

”En tirsdag eftermiddag kom der et brev fra Udvikling Assens, stilet til min nyoprettede virksomhed. De tilbød hjælp og assistance til at få min nye virksomhed godt i gang. Min umiddelbare indskydelse var at smide brevet ud sammen med stakken af reklamer – for hvis nogen tilbyder noget gratis, så har det enten ingen værdi, eller også stikker der helt sikkert noget under… Et par dage senere befandt jeg mig (igen) i en af de situationer, hvor tusind spørgsmål og usikkerheder om min nye virksomhed trængte sig på.

Jeg kom i tanke om brevet og besluttede mig for alligevel at ringe til Henrik, chefkonsulenten hos Udvikling Assens. Udover kvalificeret sparring og nærværende, kritiske spørgsmål og rådgivning, gav Henrik mig et tip, som jeg er ham evigt taknemmelig for. Han fortalte om LAG MANK - Den Lokale Aktionsgruppe for Middelfart, Assens, Nordfyn og Kerteminde kommuner, som administrerer og uddeler EU-midler til virksomheder i landdistrikterne, der har en god forretningside.

En game changer for en nyopstartet virksomhed som min!

Henrik opfordrede mig til at søge. Og i dag står jeg med 750.000 kr. til at føre mine ideer og visioner ud i livet. En game changer for en nyopstartet virksomhed som min! Jeg har siden hen haft flere møder med Udvikling Assens, og jeg har måtte revidere mit syn på gratis tilbud: Udbyttet har nemlig ikke været til at komme udenom.”

 

Læs om medlemskab af Udvikling Assens her

 

Udbytte

I efteråret 2018 fik vi lavet en undersøgelse af vores medlemmers tilfredshed. Generelt er vores medlemmer ”meget tilfredse” eller ”tilfredse” med vores service og ydelser.

84% af respondenterne har et målbart udbytte af Udvikling Assens.