csr banner

Peter Lerche-Simonsen er 4. generation på gården Eskelund ved Gelsted. Han udvikler og producerer en unik kvalitetsolie af raps fra egne marker. Og nu skal der gang i salget for alvor… 

Fakta om Udvikling Assens:

Vi har været på 391 virksomhedsbesøg i 2018.

Peter havde længe overvejet at deltage på messer men har ikke haft budget til det – en stand på en af de store messer kan koste 10.000 kr. eller mere. Gourmet Olie har været medlem af Udvikling Assens siden maj 2017, og i år fik Peter mulighed for at deltage i den fælles messestand, som vi i de sidste tre år har haft på BOLIG MAD DESIGN i Odense.

I år var 7 virksomheder sammen på messen, og det fungerede rigtigt fint. ”Jeg har haft stor gavn af Udvikling Assens på flere områder. Jeg har fundet nye samarbejdspartnere i netværket, og helt konkret har Udvikling Assens hjulpet mig med at finde en lokal emballageleverandør til næste års produktion.

Udvikling Assens har åbnet helt nye døre for mig.

Sidst men ikke mindst fik jeg mulighed for at deltage på deres store fællesstand på en messe i Odense sammen med 6 andre virksomheder – en messe jeg ellers ikke ville have haft råd til at deltage på. Udvikling Assens har åbnet helt nye døre for mig både i forhold til afsætningskanaler og samarbejdspartnere.”

Læs om medlemskab her

Fakta om Udvikling Assens

Vi har været på 391 virksomhedsbesøg i 2018.