csr banner

Udvikling Assens er også en turismeforening. Vi samler erhvervet og arbejder for udviklingen af turismen på Vestfyn.

Morten Jørgensen er direktør på Terrariet - Reptile Zoo i Vissenbjerg: ”På Terrariet har vi gennem flere år haft stor glæde af samarbejdet med Udvikling Assens, som har givet os afgørende hjælp i forhold til vores udvikling med at realisere nye udstillinger og aktiviteter, med markedsføring af vores tilbud og produkter og med andre indsatser som f.eks. etablering af turistoplysningstavlerne på motorvejen. Det er også vigtigt for os, at de koordinerer og evaluerer samarbejdet mellem kommunens forskellige attraktioner og turistaktører, så den samlede turismeindsats bliver optimeret og styrket bedst muligt”.

Udviklingsprojektet gjorde i øvrigt, at Terrariet fik etableret den første bike station på Fyn

Et af de udviklingsprojekter, vi har arbejdet med sammen med Terrariet om, er ”Forøget naturturisme i og omkring Vissenbjergbakkerne”. I den forbindelse blev Terrariet på vores opfordring partner i Bike Island, som er et strategisk fælles fynsk samarbejde om destinationsudvikling og markedsføring, der skal udvikle Fyn til et decideret hotspot for cykelturisme. Ambitionen er, at Fyn og Øhavet bliver Nordeuropas mest attraktive destination for cykling og derigennem skaber en øget turismeomsætning på 0,2 mia. kr. om året.

Udviklingsprojektet gjorde i øvrigt, at Terrariet fik etableret den første bike station på Fyn, hvor man kan leje cykler, reparere sin cykel og fylde vanddunken. Der er også opsat informationstavler, som fortæller om områdes historie, natur og hvilke muligheder, der er for at komme ud i det blå i Vissenbjerg og omegn.

 

Læs om medlemskab af Udvikling Assens her

Tilfredshed

I efteråret 2018 fik vi lavet en undersøgelse af vores medlemmers tilfredshed. Generelt er vores medlemmer ”meget tilfredse” eller ”tilfredse” med vores service og ydelser.

92% af respondenterne er tilfredse med Udvikling Assens.