csr banner

Viemose-Driboga A/S i Verninge er Skandinaviens største leverandør af væksthuse og væksthusudstyr.

Virksomheden er 100% danskejet og har mere end 60 års erfaring. Der er 60 ansatte, en omsætning på 140 mio. kr. og eksport til Europa, Asien og USA. I foråret 2018 blev Søren Kristensen ansat som ny direktør, og han sidder bestemt ikke på hænderne.

Der skal mere gang i eksporten og det skal være nu! Vi havde den første snak med Søren om mulighederne for rådgivning og tilskud på eksportområdet den 14. september i år. Den 26. september var vi på virksomheden igen – denne gang sammen med Michael fra Eksportrådet, som har fingeren på pulsen i forhold til netop støttemulighederne inden for eksport, og som anbefalede at sætte fokus på Tyskland.

...et fantastisk parløb mellem Udvikling Assens og Eksportrådet.

”Jeg er ikke et udpræget tålmodigt menneske, så det var vigtigt for mig, at vi kom hurtigt i gang. Når vi først har taget den strategiske beslutning i virksomheden, skal handling følge lige efter. Og det gjorde det i den grad her via et fantastisk parløb mellem Udvikling Assens og Eksportrådet.”

Den 5. oktober var der ansøgningsfrist til VITUS, som er Eksportrådets skræddersyede eliteeksportrådgivningsforløb. Viemose-Driboga søgte, og her den 1. november kom svaret: Tilsagn om statsstøtte på 50 % af udgiften til i alt 265 konsulenttimer med en eksportrådgiver, der har indgående kendskab til det pågældende eksportmarked.

Projektet varer et år og afsluttes med (mindst) én eksportordre til det nye marked. Så nu er de i gang, og vi glæder os bare til at følge dem på rejsen. Til Tyskland og videre ud…...

Læs om medlemskab af Udvikling Assens her

 

Fakta om Udvikling Assens

Vi har været på 391 virksomhedsbesøg i 2018.