MÅNEDENS BÆREDYGTIGE VIRKSOMHED

December 2021

Kammas Kantine, Helnæs Mølle - Outdoor Life & Feriehuse, Ampera og Terrariet i Vissenbjerg

Som I måske har opdaget, gør vi en del ud af bæredygtighed i Udvikling Assens. Det er vores opfattelse, at alle virksomheder oplever eller inden for den nærmeste fremtid vil opleve, at kunder, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere efterspørger stillingtagen og valg på det her område. Og vi tror, at der både er penge at spare ved for eksempel at bruge mindre energi og penge at tjene ved at tiltrække nye kunder og medarbejdere ved at have en klar bæredygtig profil.
 
Derfor italesætter vi bæredygtighed til vores medlemsarrangementer og i vores netværk. Og vi gør meget ud af at finde kurser og projekter, hvor I kan få inspiration og viden.

En stribe af vores virksomheder har valgt at deltage i kursusforløbet ”Forretning for fremtiden – fokus på bæredygtighed”. Kurset er for virksomheder med en grøn forretningsidé, som de ønsker at gøre til god forretning. De får værktøjer til at udvikle og styrke forretningsmodellen, så de kan skabe en bæredygtig virksomhed eller projekt – også når det gælder økonomien.

Tillykke til Kammas KantineHelnæs Mølle – Outdoor Life & FeriehuseAmpera og Terrariet i Vissenbjerg, som er Månedens bæredygtige virksomheder i Udvikling Assens. I ønsker at arbejde henimod en forretningsmodel baseret på bæredygtige principper, og vi glæder os til at følge med på jeres bæredygtige rejse.

Nysgerrig?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bæredygtighed

Download guides

Find inspiration og hjælp i disse guides:

Anja Bech Knudsen

Bæredygtighedskonsulent
Anja Bech Knudsen, Bæredygtighedskonsulent i Udvikling Assens

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.