Iværksætter

Kurser og workshops

Har du startet ny virksomhed inden for de seneste år, er du meget velkommen til at deltage i vores forskellige kurser og workshops for nystartede virksomheder. Her får du værdifuld information og værktøjer på en række centrale områder, så du bliver bedst muligt rustet til udviklingen af din virksomhed.

STARTUP-info er for dig, der overvejer at starte eller er ved at starte en virksomhed. Vi giver dig en kort og praktisk introduktion + værdifuld information og værktøjer, så du er bedre rustet til at komme godt i gang med din virksomhed. Du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Vi holder STARTUP-info ca. en gang om måneden – det foregår i Assens og varer ca. 2 timer.

Iværksætterdanmark er et landsdækkende tilbud af workshopforløb inden for langt de fleste kompetencesæt og temaer, der har noget med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre.
Her på siden sætter vi spot på særligt relevante tilbud, men du kan se alle kursustilbud fra Iværksætterdanmark her: https://www.ivdk.dk/forloeb

Det er gratis at deltage i vores STARTUP-info og i Iværksætterdanmarks kurser.

At blive en succesfuld iværksætter kræver mere end at få den gode idé – der kan være mange bump på vejen. NextStep er – som navnet antyder – næste skridt for dig, der har ambitioner om at udvikle din virksomhed og er klar til at arbejde målrettet for at nå dine mål. Du får 1-1 sparring med en erfaren forretningsudvikler som sparringspartner i hele processen. Du kan få tilskud på 75 % til køb af kompetenceudvikling dog maksimalt 27.000 kr. ekskl. moms. Du kan søge tilskud til netop de udfordringer, du bokser med, f.eks. inden for digital markedsføring eller grøn omstilling.
Kontakt os, så vi kan hjælpe dig videre.

Udvikling Assens - Erhvervsnetværk i Assens Kommune
Iværksætternetværk
Udvikling Assens - Erhvervsnetværk i Assens Kommune

Bliv Medlem

Gratis medlemskab

Som iværksætter får du gratis medlemskab af Udvikling Assens fra dit indmeldelsestidspunkt og 12 måneder frem. 

Nysgerrig?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang som iværksætter?

Jan Lund

Virksomhedskonsulent
Jan Lund