Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/2/0/udviklingassens.dk/httpd.www/libraries/src/Updater/Updater.php on line 284 Udvikling Assens - LærlingVestfyn

LaerlingVestfyn logo

LærlingVestfyn er vores netværk for alle produktions- og håndværksvirksomheder med fokus på lærlinge.

Det handler lidt om faglighed, men mest om netværk, oplevelser, inspiration og - selvfølgelig - hygge og sjov med gode kolleger. Lærlingene lærer hinanden at kende på tværs af virksomheder og fag. Det styrker deres faglige stolthed.

Vi arbejder for, at det (igen) bliver højt værdsat at tage en håndværksuddannelse. Rygtet skal sprede sig, at her på Vestfyn har vi gode håndværksvirksomheder, der gør meget for deres lærlinge. Her kan man tage en god uddannelse og bagefter få et godt job.

Lærlinge og mestre/ledere mødes et par gange om året på tværs af virksomheder og fag. Det er de deltagende virksomheder, der betaler for arrangementerne i netværket. 

Næste arrangement er fredag den 9. september

 

Fredag den 9. september mødes vi igen i LærlingVestfyn. Denne gang hos Vissenbjerg Smede- & Maskinværksted, hvor vi indbyder til fredagshygge og meget mere.

Find invitationen her (download) og meld dine lærlinge til her: www.udviklingassens.dk/arrangementer

 

Artikel om LærlingVestfyn

 

laerlingeervejenfrem
Læs også artiklen i ELECTRA her

 

Mere information

Kontakt Kristine Lawaetz Lyngbo på telefon 2490 8720 eller e-mail kly@udviklingassens.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om LærlingVestfyn.

Fortæl dine lærlinge om netværket

Du kan bruge dette brev, hvis du vil fortælle dine lærlinge om vores netværk. Det viser, at du ser det som en hel naturlig del af deres uddannelse, at de deltager i arrangementerne – også selv om de går ud over normal arbejdstid.

Du må gerne tilpasse brevet til din virksomhed og sætte jeres eget logo på også.

Se brevet her – pdf / word.

Kurser og arrangementer

1. september 2022:
Erhvervskonference - Unge på kanten

22. september 2022:
Mentorkursus

Se alle arrangementer her...

Find datoer og mere information om vores STARTUP-info og tema-workshops for iværksættere her:

Se iværksætter-kalenderen her