IMG 4439Fredag den 8. juni skød vi vores nye netværk LærlingVestfyn i gang med et brag af en event på Strøjer Samlingen ved Assens.
50 lærlinge fra byggevirksomheder i Udvikling Assens mødtes til en dag med masser af netværk. Den faglige del af programmet bestod af en rundvisning på teglværket samt et oplæg af Hardeep Dhanjal: ”En succes kommer ikke uden viljen til at opnå den!”. Sidst men ikke mindst havde vi inviteret den dobbelte vinder af DM i Skills, anlægsstruktør Jacob Østerberg til at fortælle om hans vej fra starten af uddannelsen over DM i Skills til etablering af egen virksomhed som 20 årig.

Fakta om LærlingVestfyn?

LærlingVestfyn er vores nye netværk for alle lærlinge i byggevirksomhederne i Assens Kommune.
Netværket er startet af en kreds af håndværksvirksomheder i Udvikling Assens. Tanken er, at lærlingene mødes et par gange om året på tværs af virksomheder og fag.
Det handler lidt om faglighed men mest om netværk, oplevelser, inspiration og - selvfølgelig - hygge og sjov med gode kolleger. Lærlingene skal lære hinanden at kende på tværs af virksomheder og fag. Det styrker deres faglige stolthed. Det skal (igen) være højt værdsat at tage en håndværksuddannelse. Rygtet skal sprede sig, at her på Vestfyn har vi gode håndværksvirksomheder, der gør meget for deres lærlinge. Her kan man tage en god uddannelse og bagefter få et godt job.

Det er virksomhederne selv, der betaler for arrangementerne.

På lidt længere sigt er det tanken, at vi også inviterer lærlinge og elever med fra andre brancher.
Læs mere på vores hjemmeside her

LærlingVestfyn – styregruppen:

  • Klaus Lebæk
  • Palle Johansen
  • Allan Gustavsen og
  • Kristine Lawaetz Lyngbo

Billeder fra dagen

Klik på billedet for en stor version.

Nyhedsbrev