Social AnsvarligJeg byder ind med et rungende JA, for virksomhederne i Udvikling Assens er i den grad socialt ansvarlige!

Jeg besøger ofte vores medlemsvirksomheder, og stort set alle steder møder jeg overskud til at gøre lidt ekstra for nuværende og kommende medarbejdere og kolleger.Vores medlemsvirksomheder tager et ekstraordinært samfundsansvar og gør en forskel. Det handler om uddannelse, om særlige forhold og muligheder for fysisk eller psykisk handikappede og/eller om et særligt godt arbejdsmiljø med plads til medarbejdere, der af den ene eller den anden grund ikke kan ansættes på helt ordinære vilkår.

Det er til gavn både for både den enkelte medarbejder, for virksomheden og for vores samfund som helhed, at virksomheder (både private og offentlige) på denne måde giver flere mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet. Det højner stoltheden internt i virksomheden. Det er et godt signal til kunder, leverandører, andre samarbejdspartnere og – ikke mindst – til jeres medarbejdere. Og så smitter det...

Alt det har vi valgt at sætte spot på i Udvikling Assens. Vi har en mærkningsordning – eller en certificeringsordning om I vil – der premierer vores socialt ansvarlige virksomheder. Sidste år fik 29 medlemsvirksomheder Udvikling Assens’ Social Ansvarlig-mærke, og mon ikke der kommer flere med i år…

Vores Social Ansvarlig-mærke tildeles for ét år ad gangen. Det er nemt og hurtigt at søge, og så fejrer vi det sammen i festligt lag til vores nytårskur fredag den 4. januar 2019.

Spred det gode budskab, søg mærket til din egen virksomhed eller indstil din nabo. Der er ansøgningsfrist den 1. december 2018.

Læs mere om social ansvarlighed og om vores nye mærkningsordning her

 

 

Nyhedsbrev