DiplomTorsdag den 19. maj 2016 kårede Udvikling Assens Årets Virksomhed – i år inden for socialt ansvar.

Prisen gik til Løgismosestrand Camping med følgende begrundelse:
Løgismosestrand Camping driver forretning med hjerte og med hjerne. Alle medarbejdere bliver mødt med rummelighed, fleksibilitet og menneskelige forståelse. Virksomheden tager et stort socialt og samfundsmæssigt ansvar og investerer mange tidsmæssige ressourcer i at løfte mennesker, der har brug for det.

Erhvervs- og turismechef i Udvikling Assens, Kristine Lyngbo:
- Jeg tror endnu ikke, jeg har besøgt en medlemsvirksomhed, der ikke gør et eller andet, der har andet og mere end et rent kommercielt sigte. Vores medlemsvirksomheder tager et enormt ansvar i deres lokalområde. Og langt de fleste har medarbejdere, der på en eller anden måde har brug for en særlig støtte eller hjælp – og får det. Det er jeg så stolt over.

Glaskunst1140px

Læs mere om kunstnerens tanker bag prisens udformning her.

Borgmester Søren Steen Andersen overrakte prisen til Peter Lützen og hans kone Lone, som driver campingpladsen sammen med deres søn.

Peter Lützen:
- Vi er meget stolte men også meget ydmyge over at modtage denne pris. Vi synes jo egentligt ikke, at vi gør noget særligt, men det betyder alligevel meget at få den anerkendelse.
- Det er godt, at Udvikling Assens sætter fokus på, hvordan virksomheder kan hjælpe i hverdagen. Jo flere, vi får ud på arbejdsmarkedet, jo bedre. Det betyder så meget for det enkelte menneske, som får selvværd og oplever, at han eller hun har reel værdi, men det har selvfølgelig også stor betydning rent økonomisk for samfundet
- Vi ser prisen som en opfordring til at arbejde videre i samme spor. Så det gør vi. Og så opfordrer vi andre virksomheder til at gøre det samme. Vi deler meget gerne ud af vores erfaring.


Prisen består af et diplom, et glaskunstværk, som er lavet af Camilla Hedenhoff i Tommerup (www.hedenhoff.dk) samt 10.000 kr. som skal gives videre til et godt formål. Løgismosestrand Camping har besluttet, at pengene skal gå til Odense Zoo for deres arbejde med truede dyrearter. Direktør Jens Odgaard Olsson fra Odense Zoo var tilstede ved prisoverrækkelsen for at modtage donationen.

Jens Odgaard Olsson, direktør for Odense Zoo:
- Det er vores opgave som zoologisk have at dele vores fascination af naturen og dens vidunderlige skabninger. Og vi har partnere både herhjemme og i udlandet, som deler vores ambition om at sikre en højere grad af bæredygtighed for alle os dyrearter på jorden. For Odense ZOO er det derfor en ære at kunne omsætte de 10.000 kr. direkte i vores samarbejde med ’Mara North Conservacy’ i Kenya.

Se billeder fra prisoverrækkelsen her

billede1  billede2  billede22

Nyhedsbrev