strobutikkvr

 

Jeg er altid glad, når vores medlemsvirksomheder udvider. Og når det så sker lige midt i dansk erhvervslivs største økonomiske krise siden 2. Verdenskrig, tager jeg bare hatten af. Jeg er stolt og imponeret – det er tegn på meget stort overskud og tro på fremtiden.
 
Det er derfor helt oplagt, at KVR Vikar & Rekruttering og Den Nye Strøgbutik deler hæderen som Månedens Virksomhed i juni 2020.
 
KVR Vikar & Rekruttering kendes nok af de fleste som Kjær Vikar & Rekruttering. Men Flemming Kjær har købt Jobagenterne Danmark ApS, og i den forbindelse har hele kæden skiftet navn til KVR Vikar & Rekruttering. Hovedfokus er fortsat på et specialiseret koncept med match af personaleløsninger til det private og offentlige arbejdsmarked. Kæden har nu følgende afdelinger: Thy-Mors, Sydfyn, Airport samt Assens, hvor også hovedsædet holder til.
 
Susanne Knudsen har i en del år drevet Den Nye Strøgbutik i Assens og Middelfart – lækkert dametøj til gode priser. Men det var åbenbart ikke nok for den driftige dame ? Så midt i corona-krisen, så snart det blev tilladt, åbnede Susanne sin 3. butik – i Tarup-Centeret i Odense.
 
Tillykke til Susanne og Flemming – og tak for, at vi har driftige vestfynske virksomheder med udsyn og mod.

 

Bæredygtighed...

Kurser og arrangementer

6. maj 2021:
Bliv dygtigere til Facebook

2. september 2021:
Erhvervskonference

Se alle arrangementer her...

Find datoer og mere information om vores STARTUP-info og tema-workshops for iværksættere her:

Se iværksætter-kalenderen her