4samlet

 

 

Som I måske har opdaget, gør vi en del ud af bæredygtighed i Udvikling Assens. Det er vores opfattelse, at alle virksomheder oplever eller inden for den nærmeste fremtid vil opleve, at kunder, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere efterspørger stillingtagen og valg på det her område. Og vi tror, at der både er penge at spare ved for eksempel at bruge mindre energi og penge at tjene ved at tiltrække nye kunder og medarbejdere ved at have en klar bæredygtig profil.
 
Derfor italesætter vi bæredygtighed til vores medlemsarrangementer og i vores netværk. Og vi gør meget ud af at finde kurser og projekter, hvor I kan få inspiration og viden.

En stribe af vores virksomheder har valgt at deltage i kursusforløbet ”Forretning for fremtiden - fokus på bæredygtighed”. Kurset er for virksomheder med en grøn forretningsidé, som de ønsker at gøre til god forretning. De får værktøjer til at udvikle og styrke forretningsmodellen, så de kan skabe en bæredygtig virksomhed eller projekt – også når det gælder økonomien.

Tillykke til Kammas KantineHelnæs Mølle - Outdoor Life & FeriehuseAmpera og Terrariet i Vissenbjerg, som er Månedens bæredygtige virksomheder i Udvikling Assens. I ønsker at arbejde henimod en forretningsmodel baseret på bæredygtige principper, og vi glæder os til at følge med på jeres bæredygtige rejse.

 

Bæredygtighed...

Kurser og arrangementer

1. september 2022:
Erhvervskonference - Unge på kanten

22. september 2022:
Mentorkursus

Se alle arrangementer her...

Find datoer og mere information om vores STARTUP-info og tema-workshops for iværksættere her:

Se iværksætter-kalenderen her