mvpokal

Hver måned præsenterer vi Månedens virksomhed, hvor vi sætter spot på en af vores mange spændende medlemsvirksomheder, som bidrager til erhvervs- og/eller turismeudviklingen på Vestfyn.

Der er ikke specielle rammer eller krav, men hvis du eller en kollegavirksomhed har et nyt produkt, et særligt arrangement, nye lokaler eller noget helt fjerde, vil vi meget gerne fortælle om det. Vi ved meget men ikke alt - så giv os et ring på telefon 2490 8720 eller send en mail på kly@udviklingassens.dk, hvis du gerne vil indstille en virksomhed, eller hvis vi skal rette blikket mod din virksomhed.

Du kan også indstille en virksomhed online her

Udvikling Assens har tidligere kåret følgende virksomheder som Månedens Virksomhed:


bakii banner

 

 

Det er ikke så tit, jeg ser medlemsvirksomheder optræde i lyserød paryk. Men det er altså ret fedt, når det sker…

For en lille måned siden havde vi – for 4. år i træk – en stribe medlemsvirksomheder samlet på en fælles-stand på messen Bolig Mad Design i Odense Congress Center. En af dem var nystartede Bakii Cakes, som laver hjemmelavede kager i tapas-størrelse. Anitta og Chastine sprang ind i projektet med kort varsel og med en kæk bemærkning om, at ”vi har ikke styr på det endnu, men det får vi…”

For engagement, lyserødt hår og – ikke mindst – for Danmarks (verdens?) bedste cheesecakes kårer jeg Bakii Cakes til Månedens virksomhed.

PS: Kagerne kan købes i Café Gårdhaven i Tommerup. Jeg siger det bare…

 

 

 

maanedens virksomheder

 

Receptioner er altid gode, særligt når de markerer et bevidst valg frem for ”bare” en rund fødselsdag, som jo – ved jeg af erfaring – kommer ganske af sig selv 😊 

I disser uger er der to sådanne særlige receptioner i min kalender.
Hotel Vissenbjerg Storkro markerede den 8. oktober indvielsen af deres nye fløj med 20 meget flotte værelser. Og Dansk PE Svejsning har den 1. november budt mig indenfor i deres nye domicil på Energivej i Vissenbjerg.

Tillykke til Peter og Erich og alle jeres medarbejdere. I er månedens virksomheder for jeres bevidste valg om at satse på vækst og udvikling på Vestfyn. 

 

 

maanedens medarbejdere

 

Normalt hædrer vi jo månedens virksomhed her i nyhedsbrevet. Denne gang er det anderledes, for jeg vil gerne benytte lejligheden til at sætte spot på og sige tak til alle dem, der rundt omkring på Vestfyn har slidt og slæbt hen over sommeren – mens vi andre har holdt ferie – for at give dejlige oplevelser til alle vores turister.

Turistsæsonen er (næsten) slut for i år. Den har været god med mange og glade gæster, som har vandret, sejlet, cyklet og kørt vores del af verden tynd. De har hygget, oplevet, badet, shoppet, leget og spist. Og alle steder har servicemindede medarbejdere og værter gjort en kæmpe indsats.

Her hos os i Udvikling Assens er det Louise, Mariann, Jakob, Karina og Grete, der har trukket læsset hele sæsonen. Tak til jer og tak til alle jeres vestfynske turistkolleger – på egne vegne og på vegne af vores turister fra Danmark, Tyskland, Norge, Belgien, Holland, USA, Sverige, Singapore, Frankrig, England og hvor de ellers kommer fra alle sammen.

 

 

mv pulsloeb hp

Ofte står de gode bud på Månedens virksomhed nærmest i kø. I er mange, der gør det godt. Men denne gang er jeg ikke ét sekund i tvivl – til gengæld er det måske lidt mere personligt end egentligt virksomhedsrettet.

Månedens virksomhedsejer er Bo Reimer fra Vestfyns Tømrerforretning A/S, som trådte til som redningsmand, da Puls-løbet i Assens pludselig blev sat på økonomisk pause. Bo er ikke alene om den økonomiske støtte, men det var ham, der satte redningsplanen i værk, så det er ham, der skal have hæder og ære 😊 

 

mv montana

 

Vi har mange virksomheder, der arbejder med grøn omstilling – og med de forskellige certificeringer, man kan opnå på dette område. Og heldigvis for det.

Montana har siden deres første miljøprojekt i 1992 haft fokus på at styrke virksomhedens grønne arbejde. Derfor er det også en vigtig milepæl, som nu er nået med den anerkendte certificering, EU-Blomsten.
Montana er blandt de allerførste danske møbelproducenter, som opnår EU-Blomsten, som er det officielle miljømærke i EU. Hele møblets livscyklus fra råvarer til produktion, brug, bortskaffelse og recirkulering er med i vurderingen, når EU-Blomstens krav til produkter bliver fastsat.

Det har krævet hårdt arbejde, det er prisværdigt, og det er fuldt fortjent. Og det er derfor, vi udnævner Montana i Haarby til Månedens Virksomhed i juni 2019.

 

scandi supply2

Mange danske virksomheder står over for generationsskifte. Det kan være en sårbar og vanskelig proces, som alt for mange derfor skubber foran sig alt for længe. Men der er også nogen, der takler den udfordring professionelt og ikke mindst med rettidig omhu.

Vi har i vores medlemskreds et helt aktuelt eksempel på en virksomhed, som med deres egne ord har valgt at ”fremtidssikre og styrke virksomhedens fortsatte udvikling ved at arbejde frem mod et gnidningsfrit generationsskifte.” Det drejer sig om Scandi Supply i Vissenbjerg, som udvider ejerkredsen, idet to af medarbejderne er indtrådt i partnerskab med indehaver gennem mere end 20 år, Bent Jensen.

Scandi Supply er i dag én af Danmarks førende leverandører af produkter til passiv brandsikring, herunder brandbeskyttelse af bærende bygningskonstruktioner, brandskalsikring af facader og hulrum samt løsninger for brandlukning af installationsgennemføringer. 

På den baggrund kipper vi med flaget, siger tillykke og udnævner Scandi Supply til Månedens Virksomhed i marts 2019.