Årets virksomhed 2020

Scandi Supply A/S

Torsdag den 16. maj skulle vi have holdt vores store erhvervskonference med maser af faglige input og fest, men det blev der jo ikke noget af i år. Men at uddele prisen til Årets virksomhed skulle ingen pandemi forpurre.

Så derfor mødtes vi på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference – præcis som vi plejer. Og solen strålede – præcis som den plejer. Vi var selvfølgelig kun 10 til festen, men det blev det ikke mindre festligt af ?

Og prisen gik til virksomheden Scandi Supply A/S, der leverer produkter til passiv brandsikring – brandtætningsprodukter og brandbeskyttelse af stålkonstruktioner, el-installationer m.m.


Begrundelsen for prisen er egentligt ret simpel: Scandi Supply A/S er en virksomhed med både overblik og ressourcer til konstant udvikling. Samtidigt fremtidssikres og styrkes virksomheden gennem et løbende generationsskifte, der takles professionelt og med rettidig omhu.

Scandi Supply er en aktiv medspiller i Udvikling Assens’ netværk blandt andet ved at stille viden og erfaring til rådighed for vores nyere virksomheder.

Et stort tillykke på vegne af medarbejdere og bestyrelse i Udvikling Assens. Det er SÅ velfortjent, og vi er stolte af at have Scandi Supply A/S i vores medlemskreds.

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.