Virksomhed

Rådgivning og sparring

Lad os skabe værdi for dig og din virksomhed. Vi hjælper dig videre, hvad enten du er iværksætter eller allerede er godt etableret.

Vi rykker hurtigt ud til en snak om lige præcis den eller de udfordringer, du har i din virksomhed. Det kan være en fortrolig snak under 4 øjne, der giver dig nye vinkler på en sag, eller et kvalificeret og uvildigt ”spark” for at komme videre. 

Vi plejer at siger, at Udvikling Assens er virksomhedernes “praktiserende læge”. Vi ved lidt om det hele og kan henvise til specialister, hvis du skal i dybden.

Udvikling Assens er certificeret bruger af VækstHjulet®, som er et enkelt, visuelt og praktisk dialogværktøj til rådgivning af virksomheder i vækst. Vi gennemfører et 360-graders tjek af din virksomhed på de væsentlige områder, og hjælper med at kortlægge, hvor I med fordel kan fokusere og udvikle. På den baggrund hjælper vi dig videre med udgangspunkt i jeres udfordringer og fokuspunkter.

BLIV KLOGERE PÅ…

I 2024 har vi særlig fokus på 7 emner, der har betydning for langt de fleste virksomheder.
Her går vi lidt mere i dybden, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig, og vi sætter det på dagsordenen ved et eller flere medlemsarrangementer, hvor du får en grundlæggende introduktion og viden, så du kan komme videre. 

Vi har følgende emner i fokus:

Vi har også særlige kurser og arrangementer for dig, der tænker på at starte egen virksomhed – eller lige har gjort det. Læs mere om vores tilbud til iværksættere her.

Udvikling Assens - Erhvervsnetværk i Assens Kommune
Udvikling Assens - Erhvervsnetværk i Assens Kommune
Udvikling Assens - Erhvervsnetværk i Assens Kommune

MEDLEMSFORDELE

Både for dig og dine medarbejdere

Og så bidrager vi med:

Nysgerrig?

Vil du vide mere om vores medlemmer?

Kristine Lawaetz Lyngbo

Direktør
Kristine Lawaetz Lyngbo

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.