TURISME

TURISME UDVIKLING

Vi hjælper dig videre med udviklingen af din turismevirksomhed, hvad enten du er iværksætter eller allerede er godt etableret.
Vi rykker hurtigt ud, hvis du har behov for en snak under 4 øjne, nye vinkler på en sag eller et kvalificeret og uvildigt ”spark” for at komme videre.
Vi koordinerer og evaluerer samarbejdet mellem de forskellige virksomheder i turistbranchen, så den samlede turismeindsats på Vestfyn bliver så stærk og professionel som muligt.

Vores ”turistnavn” er VisitAssens, og under det navn informerer og inspirerer vi gæsterne på Vestfyn. Vi driver turistkontoret på Kulturkajen i Assens.

 

Turistvenner

TURISTVENNER er vores korps af frivillige ambassadører, der passer turistkontoret og hjælper vores turister med information og ideer til oplevelser i og omkring Assens. Det er ulønnet, men vi garanterer hygge og gode oplevelser sammen med vores glade turister. Du får selvfølgelig et kort kursus, inden vi går i gang, så du er godt klædt på til opgaven.

Læs mere i vores folder Turistvenner 2023.

Er det noget for dig?
Send os en kort mail på info@visitassens.dk med dine kontaktoplysninger, så inviterer vi dig på en kop kaffe og en snak.

1-Vestfyn – stedet hvor vi finder det gode liv 4K
P5055988

Bæredygtighed

Grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling

Udvikling Assens tilbød i 2022-2023 vores turismevirksomheder et særligt projekt med en hjælpende hånd til at komme i gang (eller komme videre) med den grønne omstilling.

Kontakt os, hvis du også vil arbejde med bæredygtig udvikling i din (turisme)virksomhed – og læs mere her.

MEDLEMSFORDELE

Både for dig og dine medarbejdere

Nysgerrig?

Vil du vide mere om turismeudvikling?

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.