Årets virksomhed 2023

Fipros A/S

Traditionen tro kårede vi i går torsdag den 24. august 2023 Årets virksomhed i Udvikling Assens i forbindelse med vores erhvervskonference på Gl. Avernæs. Prisen gik til FIPROS A/S i Ebberup, og det var CEO Conny Twisttmann, der sammen med Brit Sørensen og Jonas Hansen modtog diplom og kunstværk på virksomheden vegne.
Årets virksomhed 2022

Hotel Aarup Kro

Hotel Aarup Kro er på mange måder hjertet af Aarup. Casper Flöche Andersen er her og der og alle vegne som en del af stort set alle lokale arrangementer. Han igangsætter og griber nye muligheder med gejst og overskud. Casper har et stort hjerte, og social ansvarlighed er en del af virksomhedens DNA. Her er plads til alle.
Årets virksomhed 2021

KiiltoClean A/S

KiiltoClean A/S har dybe historiske rødder i det vestfynske erhvervsliv og har løbende udviklet og omstillet sig til en topmoderne international virksomhed. Virksomhedens ledelse formår at kombinere høj performance på økonomiske parametre med fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel og er samtidigt blandt de forreste i arbejdet med den grønne omstilling. KiiltoClean er en aktiv spiller i Udvikling Assens og stiller altid gerne op med viden og erfaring til gavn for kolleger i netværket.
Årets virksomhed 2020

Scandi Supply A/S

Scandi Supply A/S er en virksomhed med både overblik og ressourcer til konstant udvikling. Samtidigt fremtidssikres og styrkes virksomheden gennem et løbende generationsskifte, der takles professionelt og med rettidig omhu. Scandi Supply er en aktiv medspiller i Udvikling Assens’ netværk blandt andet ved at stille viden og erfaring til rådighed for vores nyere virksomheder.
Årets virksomhed 2019

ROEQ ApS

ROEQ ApS har formået at gribe chancen og udnytte den i en branche i rivende udvikling. Ejere og medarbejdere brænder for det. Nøgleordene er konstant udvikling, vækst, initiativ og – ikke mindst – hårdt arbejde. Markedet er globalt, men engagementet er (også) lokalt. ROEQ ApS udnytter vores netværk i Udvikling Assens på bedste vis.
Årets virksomhed 2018

Montana Furniture A/S

Montana Furniture A/S er en global virksomhed med dyb lokal forankring. Virksomhedens produkter er med til at brande vores område – det handler om det gode liv med solide værdier og fokus på design og kvalitet. Montana har klar fokus på både social og miljømæssig ansvarlighed. De har høje kvalitetskrav i produktionen af hensyn til medarbejdere og miljø.

Nysgerrig?

Vil du vide mere om vores netværk?

Kristine Lawaetz Lyngbo

Direktør
Kristine Lawaetz Lyngbo

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.