Årets virksomhed 2022

Hotel Aarup Kro

Hotel Aarup Kro er på mange måder hjertet af Aarup. Casper Flöche Andersen er her og der og alle vegne som en del af stort set alle lokale arrangementer. Han igangsætter og griber nye muligheder med gejst og overskud. Casper har et stort hjerte, og social ansvarlighed er en del af virksomhedens DNA. Her er plads til alle.
Årets virksomhed 2021

KiiltoClean A/S

KiiltoClean A/S har dybe historiske rødder i det vestfynske erhvervsliv og har løbende udviklet og omstillet sig til en topmoderne international virksomhed. Virksomhedens ledelse formår at kombinere høj performance på økonomiske parametre med fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel og er samtidigt blandt de forreste i arbejdet med den grønne omstilling. KiiltoClean er en aktiv spiller i Udvikling Assens og stiller altid gerne op med viden og erfaring til gavn for kolleger i netværket.
Årets virksomhed 2020

Scandi Supply A/S

Scandi Supply A/S er en virksomhed med både overblik og ressourcer til konstant udvikling. Samtidigt fremtidssikres og styrkes virksomheden gennem et løbende generationsskifte, der takles professionelt og med rettidig omhu. Scandi Supply er en aktiv medspiller i Udvikling Assens’ netværk blandt andet ved at stille viden og erfaring til rådighed for vores nyere virksomheder.
Årets virksomhed 2019

ROEQ ApS

ROEQ ApS har formået at gribe chancen og udnytte den i en branche i rivende udvikling. Ejere og medarbejdere brænder for det. Nøgleordene er konstant udvikling, vækst, initiativ og – ikke mindst – hårdt arbejde. Markedet er globalt, men engagementet er (også) lokalt. ROEQ ApS udnytter vores netværk i Udvikling Assens på bedste vis.
Årets virksomhed 2018

Montana Furniture A/S

Montana Furniture A/S er en global virksomhed med dyb lokal forankring. Virksomhedens produkter er med til at brande vores område – det handler om det gode liv med solide værdier og fokus på design og kvalitet. Montana har klar fokus på både social og miljømæssig ansvarlighed. De har høje kvalitetskrav i produktionen af hensyn til medarbejdere og miljø.
Årets virksomhed 2017

Assens Murer- og Entreprenørforretning

Med murermester Palle Johansen i spidsen er Assens Murer- og Entreprenørforretning en virksomhed med hjertet på rette sted. Her er social ansvarlighed en del af DNA’et. Og her er en rummelighed, der gør en tydelig forskel. Virksomheden rummer mennesker med barrierer, som andre har haft svært ved. Der er plads til alle – og de får det bedste frem i alle.

Nysgerrig?

Vil du vide mere om vores netværk?

Kristine Lawaetz Lyngbo

Direktør
Kristine Lawaetz Lyngbo

Jan Lund

Virksomhedskonsulent
Jan Lund