Årets virksomhed 2017

Assens Murer- og Entreprenørforretning

Det blev Palle Johansen, Assens Murer- og Entreprenørforretning, der fik prisen som Årets Virksomhed i Udvikling Assens 2017.
Prisen blev uddelt ved foreningens erhvervskonference torsdag den 18. maj.

Med murermester Palle Johansen i spidsen er Assens Murer- og Entreprenørforretning en virksomhed med hjertet på rette sted. Her er social ansvarlighed en del af DNA’et. Og her er en rummelighed, der gør en tydelig forskel. Virksomheden rummer mennesker med barrierer, som andre har haft svært ved.  Der er plads til alle – og de får det bedste frem i alle.

Virksomheden er indstillet til prisen af Job- og Kompetencecentret i Assens Kommune på baggrund af deres gode samarbejde med Jobcentret, Ungeenheden og Job- og Kompetencecentret i forbindelse med at hjælpe ledige borgere i beskæftigelse.

udendors

De uddyber begrundelsen sådan her: ”Hos ”Palle murer” investerer man tid og ressourcer i de mennesker, der har behovet for det, og det smitter af på medarbejderne. Virksomheden bruger gerne både tid og ressourcer på at hjælpe ledige på kanten af arbejdsmarkedet, og det er holdningen, at det giver noget igen – både noget arbejdskraft og noget menneskeligt.

Virksomhedens medarbejdere tager ansvar for, at deres praktikanter har det godt – det har en afsmittende effekt, og det giver glæde at se en glad praktikant, der har lyst til at komme igen og lave noget. Der er en plads til alle – udseende og fortid betyder ikke noget. Både Palle og hans medarbejdere griber personen med en klar holdning om, at bagagen ikke er vigtig; vi bekymrer os for dig der, hvor du er lige nu. Hele arbejdspladsen er gennemsyret af en interesse for hinanden. Der er en uformel tone og en social dimension, der understøtter det gode miljø i virksomheden, og skaber et godt arbejdsmiljø. Praktikanterne får en fast kontaktperson, der sørger for, at der er gode forhold, at der ikke skabes stressede situationer, og at praktikanten får mulighed for at udvikle sig og lære nyt i eget tempo.”

Se også videoen fra TV2 Fyn om, hvordan 22-årige Simon Gammelby Jensen fik en ny start hos Assensfirmaet:

tv2fyn01

Prisen består af et diplom, at glaskunstværk af Camilla Hedenhoff, der er lavet til lejligheden, samt 10.000 kr., som virksomheden skal donere til et godt formål (en velgørende forening) efter eget valg. Palle Johansen har valgt, at pengene skal gives til Tour de Four – en lokal cykelaktivitet, som indsamler økonomiske midler til at give gode oplevelser til trængte børn og unge i Assens Kommune. Bag Tour de Four 2017 står 6 erhvervsfolk, hvis virksomheder i øvrigt alle er medlem af Udvikling Assens. Læs mere om Tour de Four her.

Om prisen

Temaet for Årets Virksomhed 2017 er socialt ansvar (CSR). Prisen gives til den virksomhed, der gør mest eller bedst eller bare noget helt særligt på det sociale område – som tager et ekstra ansvar for de svagere i vores samfund. Virksomheden skal være medlem af Udvikling Assens.

Dommerpanelet bestod af:

  • Borgmester Søren Steen Andersen
  • Jacob Bjerre fra Scandinavian Tobacco Group
  • Bankdirektør i Totalbanken og bestyrelsesformand i Udvikling Assens Ivan Sløk samt
  • Hoteldirektør Morten Grimsgaard fra Sinatur Hotel Gl. Avernæs.

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.