CASES

Udvikling Assens varetager dine interesser

Vi tror på, at vidensdeling og erfaringsudveksling gør os bedre. Hvorfor sidde med tvivl og udfordringer selv, når man kan række ud til andre?

Vores styrke er vores stærke lokalkendskab. Vi sætter en stor ære i at lære vores medlemmer godt at kende, og vi sørger for at have kontakt med alle virksomheder mindst en gang om året.

Det skaber nære relationer og fortrolighed, og på den måde kan vi etablere netværk og formidle viden på tværs til gavn for alle.

VÆRDIER

Vi ved hvad der rør sig

I en travl hverdag kan det være svært at orientere sig om muligheder for viden og vækst. Men Udvikling Assens er dine øjne og ører. Hver dag, året rundt holder vi øje med, hvad der sker i forhold til love, regler og støttemuligheder. Og når der dukker noget relevant op, tager vi fat i dig.

Når du har spørgsmål eller har brug for rådgivning, kan vi hurtigt hjælpe dig videre. Vi har et godt samarbejde med Erhvervshus Fyn og de andre dele af erhvervsfremmesystemet, og vi ved, hvilke myndigheder du skal kontakte.

Sammen gør vi Assens Kommune til et godt sted at drive virksomhed, og her på siden kan du læse eksempler på vores arbejde. Du kan også download alle eksempler som en samlet brochure her…

Vi glæder os til at høre fra dig!

Udvikling Assens - Erhvervsnetværk i Assens Kommune

MEDLEMSFORDELE

Gratis og professionel sparring

Få gratis og professionel sparring, og løft din virksomhed. Vi skaber værdi for virksomheder gennem opsøgende og aktive indsatser, events og netværksaktiviteter.

MØD HOLDET

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed

Kristine Lawaetz Lyngbo
Jan Lund
Louise Skøtt Christensen
Mariann Rabølle

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.