1. september 2022

Erhvervs­konference 2022 – Unge på kanten

Torsdag den 1. september 2022 holdt vi vores årlige erhvervskonference med masser af faglige input og fest.
Det var på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference – præcis som det plejer. Der var fyldt til sidste plads – præcis som der plejer at være. Og solen strålede – præcis som den plejer at gøre.

Temaet for årets erhvervskonference torsdag den 1. september var Unge på kanten.
Alt for mange unge ”strander” efter 9. eller 10. klasse. De har brug for støtte til at komme videre i uddannelse eller ud på arbejdsmarkedet. Virksomhederne er en del af løsningen, men vi skal vide mere om, hvordan vi bedst hjælper vores unge videre.

Julius Mygind var selv helt ude på kanten. Han fortalte de 140 deltagere om de unges udfordringer – og hvad vi kan stille op.
FRAK er en socialøkonomisk virksomhed, der organiserer fritidsjob for udsatte unge i centrum af København. De inspirerede deltagerne med deres tro på, at arbejde er nøglen til en lysere fremtid for unge på kanten.
Ejer og direktør Torben Larsen fra Give Steel har stiftet GROW – et landsdækkende virksomhedsfællesskab, der tager socialt ansvar. Hans mission er at gøre en forskel i menneskers liv og øge arbejdsstyrken i Danmark.
Fyns Politi gav et indblik i, hvilke udfordringer ”vores” vestfynske unge har, og hvordan vi som ansvarlige erhvervsledere kan medvirke til at hjælpe dem til rette i voksenlivet.
Direktør i Assens Kommune Jan Præstholm rundende den faglige del af programmet af med et overblik over kommunens indsatser på området.

Vi uddelte også prisen til Årets virksomhed i Udvikling Assens, som i år gik til Hotel Aarup Kro.

Hotel Aarup Kro er på mange måder hjertet af Aarup. Casper Flöche Andersen er her og der og alle vegne som en del af stort set alle lokale arrangementer. Han igangsætter og griber nye muligheder med gejst og overskud.
Casper har et stort hjerte, og social ansvarlighed er en del af virksomhedens DNA. Her er plads til alle.

Ud over æren modtog Casper Flöche Andersen og hans kolleger et kunstværk af vores lokale kunstner Dorthe Blom og 10.000 kr. som skal gives videre til et godt formål. Hotel Aarup Kro valgte at donere pengene til Danske Hospitalsklovne.
Casper har valgt at sætte en signeret Christian Eriksen fodbold-t-shirt på aktion bagefter. Hele beløbet herfra går også til hospitalsklovnene.

Et stort tillykke på vegne af medarbejdere og bestyrelse i Udvikling Assens.

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.