15. december 2023

🎄 Glædelig jul fra Udvikling Assens

2023 har været et ĂĄr fyldt med spændende begivenheder. Et helt særligt højdepunkt var vores konference pĂĄ Gl. Avernæs i august med temaet ‘Fremtidens virksomhed’ – en dag og en aften med viden og netværk i allerhøjeste potens. Vi er selvfølgelig allerede klar til at gentage succesen den 29. august 2024, sĂĄ hold øje med vores kalender hvor vi løfter sløret for programmet og ĂĄbner for tilmelding i løbet af forĂĄret.

Vi vil i den forbindelse gerne endnu en gang anerkende FIPROS A/S i Ebberup, som vi pĂĄ konferencen kĂĄrede til ‘Ă…rets virksomhed 2023’. Deres engagement i bæredygtig udvikling og socialt ansvar er bemærkelsesværdigt og et eksempel, vi alle kan lade os inspirere af.

En lige så stor ros går til de 51 medlemsvirksomheder, der i januar modtog vores Social Ansvarlig-mærke for 2023. Tak for jeres samfundsansvar og jeres dedikation til de medarbejdere, der ikke kan ansættes på helt ordinære vilkår.

Det kommende ĂĄr byder pĂĄ nye muligheder for læring, vækst og samarbejde. Hold øje med kalenderen – der er allerede meget at komme efter, og vi opdaterer løbende.

Vi vil fortsat have særlig strategisk og tværgĂĄende fokus pĂĄ bæredygtighed og digitalisering. De er løbende pĂĄ dagsordenen i vores mange netværksgrupper, og nĂĄr vi udbyder kurser, workshops og foredrag. Vi gentager f.eks. kursusforløbet ‘Klimaklar Produktionsvirksomhed’, som vi gennemførte for en række medlemsvirksomheder her i efterĂĄret sammen med DI – Dansk Industri. Vi vil ogsĂĄ udforske brugen af kunstig intelligens gennem workshops for eksempel ChatGPT.

I 2024 tager vi sammen med Assens Kommune og andre samarbejdspartnere for alvor fat på arbejdet med næste fase i turismeudviklingen i og omkring Assens. Vi glæder os til udvidelsen af campingpladsen, etableringen af Kyst- og lystfiskercenteret og til at bidrage til udarbejdelsen af en samlet udviklingsplan på turismeområdet sammen med vores nabokommuner.

Vi vil også sammen med Assens Kommune sætte fokus på at få flere af vores unge i job og uddannelse bl.a. ved at bidrage til et projekt om fritidsjob.

Vores styrke er vores stærke lokalkendskab. I er gode til at kontakte os med store og små udfordringer – fra spørgsmål om noget helt konkret til behov for input til strategiske overvejelser. Vi har været på mange virksomhedsbesøg i løbet af året, for vi sætter en stor ære i at følge jer og jeres virksomheder. Det skaber nære relationer og fortrolighed, og på den måde kan vi etablere netværk og formidle viden på tværs til gavn for alle. For vidensdeling og erfaringsudveksling gør os bedre.

Glædelig jul og et lykkebringende nytår til alle! Vi glæder os til et 2024 fuld af nye muligheder og fortsat samarbejde 

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.