· Ebberup

Gode initiativer skaber synlighed

PRODUKTION: For Fipros er Udvikling Assens en aktiv partner med fingeren på pulsen. Virksomheden deltager i kurser og er også med i et netværk for de største produktionsvirksomheder i Assens Kommune.

Udvikling Assens dumper ind i vores mailboks. De er en aktiv partner, der har fingeren på pulsen og ved, hvad der trender. De inspirerer og minder os om muligheder, og vores medarbejdere kommer afsted på relevante kurser, fortæller administrerende direktør, Conny Twisttmann.

Fipros har eksisteret i 30 år, og kongstanken er og har altid været lønproduktion til fødevarebranchen. Det vil sige, at Fipros stiller udstyr, maskiner og mandskab til rådighed for deres kunder – her foregår ingen egenproduktion. Conny Twisttmann har stået i spidsen for Fipros siden 2017 og er med i netværk for direktører fra de 14 største produktionsvirksomheder i Assens Kommune.

Udvikling Assens er sammenhængskraften. De gør det nemt og ligetil. Først og fremmest fordi vi kan mødes lokalt, men også fordi de sætter dagsordenen og er gode til at facilitere. I en travl hverdag har vi virksomheder jo ikke selv ro og overskud til det.

Kåret som månedens virksomhed
Det er kunder fra hele verden, som finder vej til Vestfyn for at få ekstra kapacitet eller hjælp til fx testproduktion. Virksomheden har i dag ca. 125 ansatte, og de har fået tildelt Social Ansvarligmærket
af Udvikling Assens.

  • Social ansvarlig-mærket er et rigtig godt initiativ. Det skaber opmærksomhed, og er det opslag på vores LinkedIn, som har givet os allermest respons. Det samme skete i øvrigt, da Udvikling Assens kårede os som månedens virksomhed, slutter Conny Twisttmann.

Fipros har travlt, meget travlt. Og de vil gerne følge med kunderne og tilbyde nye produktionsmuligheder. Derfor står der vækst og nye faciliteter på programmet i 2022.

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.