MÅNEDENS BÆREDYGTIGE VIRKSOMHED

Månedens Bæredygtige Virksomhed september 2023

ROEQ A/S

Livreddende godt naboskab i Vissenbjerg

Bæredygtighed og grøn omstilling er for alvor ved at indtage dagsordenen i mange virksomheder. 
Men i kampens hede glemmer vi nogle gange, at bæredygtighed er meget mere end CO2-besparelser, miljø og klima. Social og økonomisk bæredygtighed er også en væsentlig del af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.
Det er svært at sætte præcise ord på den sociale bæredygtighed, men det handler om at sætte fokus på menneskers liv, adfærd og velbefindende, og det er med de briller på, at vi kårer denne måneds bæredygtige virksomhed. 

I foråret fik vores medlemsvirksomhed ROEQ A/S på Glasvænget i Vissenbjerg den idé at installere en hjertestarter på virksomheden. De fandt hurtigt frem til, at det ville være mere gavnligt med en udendørs version, så flere kunne få gavn af den i tilfælde af en nødsituation. Og de indså, at deres bygning, som ligger forholdsvis tilbagetrukket, ikke ville være den bedste placering for sådan en ”offentlig tilgængelig” hjertestarter.

Så nu har de slået sig sammen med 7 andre virksomheder i området, som deler både indkøb af hjertestarteren og et efterfølgende kursus. Hjertestarteren er lige på trapperne, og den kommer til at hænge hos Mink Bürsten, en anden god medlemsvirksomhed lidt længere nede ad vejen.

Som anerkendelse af det gode initiativ kårer vi ROEQ A/S til Månedens bæredygtige virksomhed i september 2023.

Nysgerrig?

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bæredygtighed

Download guides

Find inspiration og hjælp i disse guides:

Anja Bech Knudsen

Bæredygtighedskonsulent
Anja Bech Knudsen, Bæredygtighedskonsulent i Udvikling Assens

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.