· Assens

Årets virksomhed 2021

ANERKENDELSE: Hvert år kårer Udvikling Assens en medlemsvirksomhed, som gør det ekstra godt. I 2021 kom Kiilto på podiet, da de fik tildelt prisen som årets virksomhed.

Siger man Assens, så siger man også Kiilto, eller måske snarere Plum, som virksomheden hed indtil for ganske nylig. Både historisk og fysisk er virksomheden svær at komme udenom. Den fylder – ikke mindst, når man ser de store produktionsbygninger ved en af indfaldsvejene til Assens by.

Titlen som årets virksomhed 2021 er også svær at overse. Diplomet pryder væggen lige inden for døren hos Kiilto, og her står bl.a.:

Kiilto har løbende udviklet og omstillet sig til en topmoderne international virksomhed. Høj performance kombineres med fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel. Kiilto er samtidig blandt de forreste i arbejdet med den grønne omstilling.

Anerkendelsen fra Udvikling Assens er Kiiltos administrerende direktør, Bo Eriksen, glad for og stolt over, men som han ydmygt siger:

– Vi gør det jo, fordi vi tror på det. Ikke for at blive kåret som årets virksomhed. Derfor er det bedste ved kåringen kriterierne om fornyelse og bæredygtighed, og at vi gør det godt for medarbejdere og kolleger. Vi får ikke prisen alene på grund af numeriske tal om at tjene penge.

Aktiv medspiller i Udvikling Assens

I kåringen anerkendes også Kiiltos arbejde som aktiv medspiller i Udvikling Assens, og at de gerne stiller op med viden og erfaring til gavn for kolleger i netværket. Og netop netværk er også den ting, som Bo Eriksen uden tøven fremhæver på spørgsmålet om, hvad Udvikling Assens betyder for Kiilto.

– Conny Twisttmann fra Fipros og jeg fik sammen ideen om skabe et netværk for direktører fra de største produktionsvirksomheder i Assens Kommune. Mange af vores udfordringer går jo på tværs af brancher, og derfor er det godt, at vi står samlet ikke mindst i forhold til kommunen. Kristine fra Udvikling Assens var med på ideen og sørgede for at samle os. Vi mødes fire til fem gange om året, slutter direktøren fra Kiilto.

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.