· Assens

Fra fleksjob til fastansættelse

Broen Lab ser praktikordninger og jobprøvning som en mulighed for at få gode medarbejdere i en tid med mangel på arbejdskraft. Og det har givet dem Udvikling Assens’ Social Ansvarlig-mærket.

Vi hjælper borgerne, men vi hjælper også os selv med at få fantastiske medarbejdere, fortæller Lars Larsen. Han er produktionschef hos Broen Lab, og med en anciennitet på 21 år i virksomheden har han mødt mange mennsker, som ikke har kunnet ansættes på ordinære vilkår fra starten.

Broen Lab arbejder med FN’s verdensmål, og det er en del af deres strategi hvert år at have minimum to lærlinge eller elever ansat, og derudover også hvad der svarer til en fultidsansat i jobtræning eller fleksjob.

Vi puljer småjobs sammen. Det kan være alt fra særlige morgen- og aftenrutiner i produktionen til tømning af skraldespande, når arbejdsdagen er omme. Opgaver som mine erfarne og højtkvalificerede medarbejdere ikke behøver at lave, uddyber produktionschefen.

Hovedparten af produkterne fra Broen Lab går til udlandet, og meget korrespondance foregår på engelsk. Derfor har virksomheden den engelske version af Social Ansvarlig-mærket på deres hjemmeside og i deres mailsignatur

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.