· Assens

Fra idé til handling på tre sekunder

TURISME: På campingpladsen i Assens er de fulde af gode ideer, og Udvikling Assens hjælper løbende med gode kontakter, så initiativerne kan blive ført ud i livet til glæde for byens camperende gæster.

Udvikling Assens er også en turismeforening og driver kommunens turistkontor under navnet VisitAssens. Udover markedsføringen af Vestfyn som feriemål og vejledning af turister, har Udvikling Assens et bredt netværk og kendskab til støttemuligheder, der kan udvikle de enkelte turistvirksomheder bl.a. campingpladsen CampOne.

– Hvis vi spørger om noget, så sker der noget på nærmest tre sekunder. Det er jeg total fan af, fortæller Christian Skytte Blaabjerg, der er destinationschef hos CampOne – eller lejrchef, som det hedder på ægte campingsprog.

Og Christian Skytte Blaabjerg uddyber:

– Jeg kommer med en ide – det kan være alt fra grøntsagsbod til cykelreparation, som gavner vores gæster – og inden for et døgns tid vender Udvikling Assens retur med navne på mennesker, som kan hjælpe mig med at komme i mål med mine planer.

Vi lever af samspillet

CampOne er en del af en kæde med fem campingpladser i Danmark, og de rykkede ind på pladsen ved marinaen i Assens i 2012. Lige siden er pladsen blevet moderniseret og udviklet og kan nu også tilbyde vintercampering.

– For os er det vigtigt, at vi bruger byen, og de faciliteter, der allerede er, og her hjælper Udvikling Assens med at forbinde vores virksomhed med andre. Fx sender vi vores gæster til leg og motion i Arena Assens i stedet for at skabe aktiviteterne selv. Det skaber liv og samarbejde for os alle, og det er jo samspillet, vi skal leve af i sådan en lille by som vores, slutter lejrchefen. 

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.