· Haarby

Koppenbjerg Emballage fik hjælp til vækst

PRODUKTION: Emballagevirksomheden fik hjælp af Udvikling Assens til at finde vej i det kommunale system i forbindelse med køb af nye bygninger. Samtidig har virksomheden fået midler til digital omstilling.

– Der er afvikling eller også er der udvikling, sådan siger direktør Peter Rosendahl, der i 2016 købte Koppenbjerg Emballage som led i et generationsskifte.

På virksomhedens matrikel lidt uden for Glamsbjerg dufter der ikke bare af træ, men også af en 80 år lang historie. Her er en knopskydning af lager, haller og bygninger. Overalt ligger træ klar til at blive omdannet til kasser og paller i specialmål til transport – virksomhedens absolutte spidskompetence. Men nu er pladsen blevet for trang.

– Det var naturligt at ringe til Udvikling Assens for i al fortrolig-hed at drøfte muligheden for at flytte virksomheden og få flere kvadratmeter, fortæller Peter Rosendahl.

– Vi havde brug for at finde ud af, hvad det indebar at flytte ind i bygninger, som var godkendt til detailvirksomhed, men som nu skulle rumme produktion. Fx i forhold til lokalplaner, byggetilladelser og brandgodkendelser.

Netværk ledte til digital omstilling

Peter Rosendahl sidder i et af Udvikling Assens’ ledernetværk, og det har medvirket til opstart af en digital omstilling af virksomheden. Gennem vidensdeling med kolleger i netværket og en henvisning til Erhvervshus Fyn har Koppenbjerg Emballage nemlig søgt og fået midler til et stort digitalt projekt.

– Udvikling Assens er vores bindeled. De har viden og netværk, og de står parat. Fx med sparring da vi skulle have diverse godkendelser i land i forbindelse med køb af vores nye bygninger, fortæller emballagedirektøren.

I 2022 står slaget. Maskiner, lager og medarbejdere flytter til Haarby til nye omgivelser med plads til vækst. Så et nyt kapitel i virksomhedens udvikling kan begynde.

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.