5. januar 2024

SOCIAL ANSVARLIG 2024

Et stort tillykke og tak ejere, ledere og medarbejdere i de 62 medlemsvirksomheder, der fik Udvikling Assens’ Social Ansvarlig-mærke for 2024 ved vores nytårskur fredag den 6. januar.

Mærket (certificeringen) gives som en anerkendelse af virksomhedernes store indsats for social ansvarlighed. Det handler f.eks. om at gøre plads til medarbejdere, der af den ene eller den anden grund ikke kan ansættes på helt ordinære vilkår. Det gavner både den enkelte medarbejder, virksomheden og vores samfund som helhed, at de på denne måde giver flere mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet.

Direktør Kristine Lawaetz Lyngbo sagde i sin tale til de 62 virksomheder, at

“I er særligt gode til at gøre plads i deres virksomheder til personer, som kræver lidt mere, som har særlige behov, men som I ser en værdi i.

Den sociale ansvarlighed er en ressourcekrævende opgave i form af tid og justeringer på arbejdspladsen. Og det kan være en usikker aktie at investere i. Men I gør det – og I gør det med et smil og med en selvfølgelighed.

I lykkes med at drive virksomhed og udvise social ansvarlighed på én gang. Det er ikke altid den nemmeste vej, men det er meget meget prisværdigt.”

Der er objektive og målbare kriterier for tildelingen af mærket. Vi har strammet kravene til ordningen igen i år, så det er ekstraordinært, at der er så mange virksomheder, der opfylder betingelserne.

Bliv medlem

Vælg hvor mange ansatte der er i din virksomhed:
Branche (Sæt gerne flere krydser):

Bliv medlem af Udvikling Assens og få et stærkt lokalt virksomhedsnetværk.